Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. In Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen in huis met PostNL of DPD. In België binnen 2 a 3 werkdagen in huis met BPost of DPD.
Rest van Europa 3 tot 5 werkdagen.
Verzenden (Laatste 150 reacties) Sensitest Ovulatietest dipstick

Sensitest ervaring verzending Klant-tevredenheid: 95.1%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 95.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Brievenbus pakketje. Anonieme verpakking

19 sep 2017 15:23
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Katwijk
19 sep 2017 15:21
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering. Past door de brievenbus.

Heerlen
19 sep 2017 07:07
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, heel dicreet

Amsterdam
13 sep 2017 07:19
Klant waardering: zeer tevreden
Prima! Erg snel geleverd, en discreet verpakt !

Markelo
9 sep 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd en discreet. En je hoeft niet thuis te zijn, top!

Rotterdam
3 sep 2017 10:02
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet verpakt! gewoon een bruine envelop met noppen plastic. Wij willen het graag nog geheim houden tot we zeker weten dat we zwanger zijn. Dit is absoluut een uitkomst voor ons.

Zoetermeer
27 aug 2017 00:19
Klant waardering: zeer tevreden
Geheel discreet ontvangen. Top

Leerdam
19 aug 2017 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

15 aug 2017 16:28
Klant waardering: zeer tevreden
Volledig anoniem, geen bedrijfsinfo op envelop en past door de brievenbus en erg snelle levering

Friesland
14 aug 2017 20:19
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal top. Niks aan de verpakking te zien dat er zwangerschapstesten in zaten.

Zwolle
14 aug 2017 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Zat discreet in de bus

2160
13 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Arnhen
13 aug 2017 13:07
Klant waardering: zeer tevreden
Super handig. Hoefde er niet voor thuis te blijven want past mooi door de brievenbus.

Maassluis
11 aug 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goede en snelle levering. Niet herkenbaar dus dat is wel handig!

Asten
6 aug 2017 20:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig dat pakketje door de brievenbus past.

Utrecht
28 jul 2017 11:06
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en past perfect in de brievenbus

Eeklo
26 jul 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat de meeste pakketjes door de brievenbus kunnen.

Oudorp
22 jul 2017 11:18
Klant waardering: tevreden
Gewoon goed! Het wordt door de brievenbus gedaan, dus ik hoef er niet voor thuis te blijven

Hardinxveld-giessendam
20 jul 2017 15:46
Klant waardering: zeer tevreden
Was na bestelling heel snel binnen

3200
20 jul 2017 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet verzonden! En snel.

Leeuwarden
9 jul 2017 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Prima levering, keurig verzonden. Zelfs 3 gratis zwangerschapstesten kado gehad (al waren die natuurlijk wel overbodig :-) )

Meteren
5 jul 2017 19:10
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het fijn dat het door de brievenbus kon en niet herkenbaar als zwangerschapstest was.

Warnsveld
3 jul 2017 20:41
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt keurig netjes op tijd bezorgd! Pakketjes worden zelfs na overleg met bezorger ergens neergelegd als je niet thuis bent, dus komt het nooit bij de buren en is het altijd op tijd!

Wekerom
29 jun 2017 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het goed verpakt zit.

Bergen Op Zoom
26 jun 2017 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet geleverd

Lier
25 jun 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super! Correct!

Kruiningen
20 jun 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
1 keer de testen geprobeerd en het is gelijk raak!

14 jun 2017 14:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snel in huis

Schagen
12 jun 2017 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes en discreet verpakt zo door de brievenbus

Etten-leur
2 jun 2017 09:02
Klant waardering: zeer tevreden
Alles was top!

Domburg
31 mei 2017 22:14
Klant waardering: zeer tevreden
Erg goed.

Den Bosch
30 mei 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en goed geleverd.

Den Bosch
24 mei 2017 16:16
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt heel netjes en in discrete verpakking geleverd! Een keer was het niet geleverd maar na één keer bellen had ik het de volgende dag alsnog binnen zonder extra koste. Echt heel netjes!

Amersfoort
23 mei 2017 10:03
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering in bruine envelop en witte adressticker. Geen logo of andere opdruk waar envelopvandaan komt. Klasse dus 👍🏼

Aan Het Water
15 mei 2017 14:23
Klant waardering: zeer tevreden
Past in de brievenbus! Ideaal!

Panningen
12 mei 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
Geen klachten over de bezorging

Uden
9 mei 2017 11:35
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes in een onherkenbare envelop!

Zwolle
2 mei 2017 21:26
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes bezorgd in anonieme verpakking.

Vlissingen
29 apr 2017 19:17
Klant waardering: tevreden
Prima bezorging

18 apr 2017 13:52
Klant waardering: zeer tevreden
Prima.

Langedijk
11 apr 2017 10:57
Klant waardering: tevreden
Vlot, correct

26 mrt 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Alles wordt netjes en discreet in de brievenbus geleverd

2920
25 mrt 2017 10:33
Klant waardering: tevreden
Uitgebreid assortiment. En snelle levering.

Almere
22 mrt 2017 09:44
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Gendt
19 mrt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Goede degelijke service en aanbiedingen

Zolder
15 mrt 2017 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en werkt snel en goed (ook al was ik niet zwanger)

Apeldoorn
10 mrt 2017 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

10 mrt 2017 10:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en wordt gewoon door de brievenbus gedaan.

Roosendaal
8 mrt 2017 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima levering

Zevenhuizen
4 mrt 2017 02:11
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte bezorging, prima

1 mrt 2017 17:22
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging was super snel

Utrecht
28 feb 2017 23:13
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, kon mooi door de brievenbus en discreet verpakt

Voorthuizen
28 feb 2017 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Numansdorp
27 feb 2017 22:39
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Vlijmen
27 feb 2017 22:20
Klant waardering: zeer tevreden
Via de PostNL gaat prima via de brievenbus snel binnen.

Rotterdam
27 feb 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Hele snelle levering

Krimpen Aan Den Ijssel
22 feb 2017 23:01
Klant waardering: zeer tevreden
Erg snelle en discrete levering

Diemen
22 feb 2017 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en anoniem.

Amersfoort
22 feb 2017 11:31
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel geleverd en goed ingepakt. De andere mensen zien niet vanwaar het pakket komt.

Mol
21 feb 2017 19:40
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben tevreden

Anna Belgie
21 feb 2017 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en zorgvuldig

Emmeloord
19 feb 2017 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging en verpakking was zeer anoniem

West-vlaanderen
19 feb 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Pakje ging door de brievenbus, erg handig.

Amsterdam
16 feb 2017 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering!

Tilburg
16 feb 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Verloopt naar wens.

België
16 feb 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd, met de post nog nooit problemen gehad, vriendelijke postbodes. Alles altijd netjes en op tijd geleverd

13 feb 2017 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Levering is snel en discreet.

Rhoon
11 feb 2017 23:18
Klant waardering: zeer tevreden
Nee, de bestelling werd snel en netjes geleverd.

Castricum
10 feb 2017 21:11
Klant waardering: zeer tevreden
Uitstekend, fijn dat het in een discrete verpakking zit.

Rotterdam.
3 feb 2017 15:36
Klant waardering: zeer tevreden
Goed, discreet, niks op aan te merken

Rheden
1 feb 2017 22:17
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Apeldoorn
1 feb 2017 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorgen is snel en gewoon in de brievenbus

Beverwijk
31 jan 2017 20:40
Klant waardering: zeer tevreden
Was helemaal goed! Hoefde niet thuis te blijven was briefpost!

Wijk Bij Duurstede
31 jan 2017 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging prima

Alkmaar
31 jan 2017 17:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje past gewoon door de brievenbus. Bovendien is het verpakt in een neutrale envelop.

Elburg
31 jan 2017 10:04
Klant waardering: zeer tevreden
Niks op aan te merken

Venlo
30 jan 2017 20:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik bestelde de test in het weekend en 2 dagen later kreeg ik ze binnen.. 👍 De verpakking kan ook makkelijk door de brievenbus. Je hoeft het nergens op te halen. Erg makkelijk!

Katwijk
29 jan 2017 10:18
Klant waardering: tevreden
Prima en netjes (onherkenbaar) verpakt

Zwolle
28 jan 2017 19:39
Klant waardering: zeer tevreden
Erg fijn in een discrete verpakking en in brievenbusformaat. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

Alphen
27 jan 2017 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Prima snel binnen

Den Haag
26 jan 2017 23:40
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, je ziet niet wat er bezorgd wordt. Goed verpakt.

Zutphen
26 jan 2017 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Levering is heel makkelijk en snel, je hoeft niet thuis te blijven en het kan anoniem verpakt worden.

Zoetermeer
26 jan 2017 07:30
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorging

Amsterdam
20 jan 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes discreet en snel geleverd

Terneuzen
19 jan 2017 21:23
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en optijd in huis

Bunschoten Spakenburg
18 jan 2017 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes verpakt aangekomen.

Stiens
17 jan 2017 13:28
Klant waardering: zeer tevreden
Snel bezorgd en past door de brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te blijven.

14 jan 2017 23:07
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten worden snel en in een discrete verpakking verstuurd

Venlo
12 jan 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes en discreet zeer positief

12 jan 2017 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Je ziet niet wat er op je verpakking staat dus de postbode kan niet zien wat jij heb besteld

Zwijndrecht
12 jan 2017 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Gaat gewoon in de brievenbus. Ideaal.

Katwijk
10 jan 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete verpakking!

10 jan 2017 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, en gemakkelijk door de brievenbus

Zwijndrecht
9 jan 2017 13:33
Klant waardering: zeer tevreden
Het zit altijd netjes in de brievenbus.

Eersel
17 dec 2016 20:21
Klant waardering: tevreden
Prima

Assen
15 dec 2016 10:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Rotterdam
14 dec 2016 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Katwijk
13 dec 2016 22:53
Klant waardering: zeer tevreden
Was prima, op tijd en door de brievenbus

Emmen
12 dec 2016 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Niemand weet wat ik bezorgd krijg. Dat is fijn.

11 dec 2016 21:13
Klant waardering: zeer tevreden
Past in brievenbus, prima, privacy geborgd want kale envelop

Amsterdam
11 dec 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Super goed

Lisse
10 dec 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel!

Amsterdam
8 dec 2016 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle, nette bezorging.

Arnhem
8 dec 2016 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Alles super en feit dat je niet moet thuis blijven en dit door de brievenbus kan is ideaal. is ook discreet verpakt wat een groot pluspunt is.

Assebroek
7 dec 2016 19:05
Klant waardering: tevreden
In orde!

9120 Haasdonk
6 dec 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
Verliep allemaal erg snel!

Amersfoort
5 dec 2016 16:21
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakketje wordt zeer discreet verpakt zoals gezegd, je ziet geen naam of kan niet zien wat erin zit. Ook moet je niet thuis blijven want de pakketjes kunnen perfect in de brievenbus. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Ieper
5 dec 2016 10:18
Klant waardering: tevreden
Heel subtiel, gewoon in de brievenbus, perfect dus.

Moerkerke
3 dec 2016 20:24
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Beek En Donk
29 nov 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het is allemaal prima verpakt, heel discreet en de levering is gewoon lekker snel (de volgende dag meestal).

Beek En Donk
28 nov 2016 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging via de post

Merksem
23 nov 2016 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete verpakking

Nederland
22 nov 2016 15:22
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Breda
20 nov 2016 20:29
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle levering

Oostvoorne
19 nov 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, verpakking mooi intact.

18 nov 2016 22:45
Klant waardering: zeer tevreden
Binnen 1 dag geleverd, top!

Almere
17 nov 2016 22:40
Klant waardering: zeer tevreden
Dit verzending ging super snel en er was niet te zien waar het om ging!

Alkmaar
16 nov 2016 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en inderdaad geen reclame op de verpakking

Heerlen
13 nov 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Klein verpakt zodat het in de brievenbus past.

Dendermonde
13 nov 2016 18:14
Klant waardering: zeer tevreden
Levering is snel!

Groningen
13 nov 2016 08:34
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snelle en goede service

Lanaken
9 nov 2016 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het goed verpakt is je ziet niet wat het is

Soesterberg
1 nov 2016 11:54
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer vlotte bezorging

Eliksem
31 okt 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt zeer snel en zeer discreet Verstuurd!

Rijssen
30 okt 2016 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete bezorging

Den Haag
29 okt 2016 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Dat gaat goed, netjes in de brievenbus

27 okt 2016 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Eerste bestelling werd het niet bezorgd, maar jullie hebben gelijk het opnieuw opgestuurd en volgende dag in huis. Tweede bestelling volgende dag gelijk in huis, dus super.

Amsterdam
27 okt 2016 08:32
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering

Balen
25 okt 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd

Noord Holland
24 okt 2016 15:26
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Den Haag
22 okt 2016 20:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het was snel, goed verpakt.

Zottegem
21 okt 2016 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Je hoeft thuis niet op post te wachten. Het kan zo door de brievenbus.

Arnhem
20 okt 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn anoniem verpakt

Zeist
19 okt 2016 22:11
Klant waardering: zeer tevreden
Was super!

Tiel
18 okt 2016 07:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Maasmechelen
16 okt 2016 22:02
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, snelle bezorging.

Almere
12 okt 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt discreet bezorgd.

Velsen
10 okt 2016 20:52
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed en snel

Zoersel
10 okt 2016 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Prima zoals het is

Maaseik
9 okt 2016 08:53
Klant waardering: zeer tevreden
Prima in orde

Noordwijk
7 okt 2016 08:24
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over de levering van Sensitest.nl de pakjes vallen onbeschadigd op de mat en er is niet aan te zien dat er een test in zit.

Giessenburg
5 okt 2016 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het brievenbus formaat is en je het dus zeker de volgende dag in huis hebt

Eindhoven
4 okt 2016 19:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ben tevreden. Verder niks op aan te merken.

3 okt 2016 18:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en discreet bezorgd.

Nijmegen
2 okt 2016 11:33
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het door de brievenbus past en dat het discreet verpakt wordt.

Musselkanaal
29 sep 2016 17:51
Klant waardering: tevreden
Prettige blanco zending

Lochem
28 sep 2016 19:09
Klant waardering: zeer tevreden
Prima!

Aalsmeer
27 sep 2016 12:39
Klant waardering: tevreden
Prima en anoniem

Krimpen
24 sep 2016 09:19
Klant waardering: zeer tevreden
Je ziet aan de buitenkant niet wat er in zit en het gaat door de brievenbus.

23 sep 2016 08:45
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Direct zwanger na 1 ronde met deze ovulatietesten!

Klant ervaring: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Al 2x keer gebruikt en beide keren meteen zwanger.

Klant ervaring: zeer tevreden
De test gaf precies en heel duidelijk mijn piek aan.

Klant ervaring: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, goed af te lezen

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja duidelijk!

Klant ervaring: zeer tevreden
Na 4 maanden met de pil gestopt te zijn, deze testen gekocht. Bleek dat mijn eisprong 11 dagen na 1e menstruatiedag te zijn ipv na 14e dag. Ik was dus rond de verkeerde dagen aan het klussen. Terwijl ik altijd mijn eisprong dacht te voelen, erg veel kramp voor de tijd. Nu 4 weken zwanger! Dus erg tevreden met de testen!

Klant ervaring: tevreden
Ik kreeg van mijn vriendin de tip om deze testen(ovulatietesten) te bestellen. De eerste maand had ik na 13 dagen 2 streepjes (de tweede was wel wat lichter) maar ik wist toen dat ik me ovulatie had. Na 14 dagen getest met de zwangerschapstest en ik ben zwanger! Misschien ook pure mazzel maar ik ben blij dat ik ze besteld heb. Zeker een aanrader en een hulp middel om te kijken wanneer je eisprong nou precies is.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.