Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. In Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen in huis met PostNL of DPD. In België binnen 2 a 3 werkdagen in huis met BPost of DPD.
Rest van Europa 3 tot 5 werkdagen.
Verzenden (Laatste 150 reacties) Sensitest Ovulatietest dipstick

Sensitest ervaring verzending Klant-tevredenheid: 95.1%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 95.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem verpakt en handig dat t in de brievenbus past. De webwinkel is compleet. Alles is heel overzichtelijk ingedeeld. De informatie is zeer duidelijk. Je weet precies wat je in huis krijgt.

Almelo
11 dec 2018 15:04
Klant waardering: tevreden
Mijn bestelling had vertraging, maar sensitest kwam met een goede passende oplossing.

Beverwijk
2 dec 2018 08:45
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in de brievenbus. 4e zwangerschap en alles besteld hier, zeer tevreden.

30 nov 2018 20:36
Klant waardering: tevreden
Is helemaal prima

Zeeland
29 nov 2018 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem in een bruine envelop en snelle levering zoals op de site vermeld staat.

Almere
25 nov 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
De levering verliep zoals beloofd

Wilrijk
22 nov 2018 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en discreet verstuurd.

Eindhoven
20 nov 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Door de brievenbus, dus dat was prima

Sittard
31 okt 2018 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Goed dat er vermeld word om welke grootte pakketje het gaat. of het door de bus kan, of aan de deur bezorgd word.

Groningen
31 okt 2018 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, past makkelijk door de brievenbus en niemand ziet wat je hebt gekocht;)

Arnhem
29 okt 2018 18:11
Klant waardering: zeer tevreden
Komt goed verpakt binnen!

Dedemsvaart
24 okt 2018 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt zorgvuldig in een doosje gedaan, snel en netjes afgeleverd zonder dat je aan de buitenkant kan zien wat je hebt besteld. dat is service.

Vlaardingen
24 okt 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje is snel binnen en word verzonden in een neutrale verpakking

Ijmuiden
24 okt 2018 06:40
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag altyd geleverd

Drunen
23 okt 2018 16:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het is fijn dat het door de brievenbus past zodat je niet thuis hoeft te blijven om een pakket aan te nemen.

Uden
22 okt 2018 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle bezorging, zonder lange levertijd. Goede webwinkel, veel nuttig informatie staan daar en snelle goede servies. En als ze vaker aanbiedingen zullen hebben zou voor veel mensen dat nog aantrekkelijk maken.

Almere Buiten
18 okt 2018 08:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Amsterdam
8 okt 2018 19:30
Klant waardering: tevreden
Vrij snel in de brievenbus.

Lille
3 okt 2018 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geen aanmerkingen

Hoofddorp
24 sep 2018 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Gewoon super snel en handig door de brievenbus

Nieuwegein
23 sep 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed!

Groningen
21 sep 2018 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect

Amersfoort
20 sep 2018 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Alles is goed gegaan

Heerde
18 sep 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging door de post is heel goed en vlot verlopen, was zelfs eerder toegekomen dan verwacht

Zelzate
18 sep 2018 17:13
Klant waardering: zeer tevreden
Hele snelle discrete bezorging!

Brabant
16 sep 2018 14:30
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag al geleverd

Tilburg
13 sep 2018 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Super, en super snel, echter is hier een postbode die nog weleens pakketjes vast houdt en deze bezorger wordt nu in de gaten gehouden

Heerenveen
7 sep 2018 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, zeer vlot in huis.

5 sep 2018 13:11
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en vlot.

Zwolle
4 sep 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en snel!

Hoofddorp
30 aug 2018 20:01
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes op tijd!

Amsterdam
25 aug 2018 08:12
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem word verzonden.

Hillegom
22 aug 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging is goed

20 aug 2018 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel en discreet

Woerden
17 aug 2018 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Binnen 2 dagen had ik netjes mijn pakketje in de bus, zodat ik snel kon beginnen met testen. Mocht je dus op korte termijn testen nodig hebben, zijn ze op tijd binnen.

Zaandam
15 aug 2018 11:38
Klant waardering: tevreden
Ja zeker, handig en niet te moeilijk bij het betalen. ik kan gewoon bankcontact app gebruiken zonder moeilijkheden.

Borgerhout
13 aug 2018 02:56
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes verpakt

Waalwijk
8 aug 2018 22:12
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete verpakking en snelle levering

Zwolle
3 aug 2018 09:29
Klant waardering: zeer tevreden
Goed verpakt, aan de buitenkant niet te zien waar het vandaan komt!

Zwolle
25 jul 2018 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Zelhem
24 jul 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Snel levering en discreet verzonden

Apeldoorn
23 jul 2018 00:08
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geregeld, volgende dag al vroeg bezorgd

Deunen
21 jul 2018 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering in een pakketje waarvan niks af te lezen valt!

Leuven
15 jul 2018 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag in huis

Helmond
9 jul 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle discrete levering

Schiedam
5 jul 2018 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Erg snel

Nederland
28 jun 2018 18:53
Klant waardering: zeer tevreden
Goede snelle levering. Geen problemen. Zijn heel behulpzaam. Als ik vragen en suggesties heb wordt hier goed mee om gegaan

Alphen Aan De Rijn
24 jun 2018 19:39
Klant waardering: zeer tevreden
Mooi anoniem en past goed in de brievenbus.

Rotterdam
22 jun 2018 15:25
Klant waardering: tevreden
Meestal de volgende dag in huis op 1x na. Toen was mijn pakje een paar dagen te laat. Super service! Raad iedereen deze site aan. Je kan met al je vragen terecht en je krijgt meteen antwoord. Zo wordt zwanger worden een stuk makkelijker 😃

Helmond
21 jun 2018 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Rosmalen
16 jun 2018 12:53
Klant waardering: zeer tevreden
Voor post nl niet echt ze zijn tegenwoordig steeds een paar uur later pas met bezorgen.

Rijswijk
11 jun 2018 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snel

Vlissingen
10 jun 2018 23:28
Klant waardering: zeer tevreden
Allemaal top, kon gewoon in de brievenbus

Diepenbeek
8 jun 2018 22:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Den Haag
1 jun 2018 22:04
Klant waardering: zeer tevreden
Vind de brievenbus post bezorging super

Rotterdam
31 mei 2018 12:19
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle service. Zeer goed en duidelijke uitleg... Beste shop ooit!

Nijmegen
31 mei 2018 02:39
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering in blanco enveloppe.

Enschede
27 mei 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het meteen de volgende dag binnen gekregen, een super service!

Enschede
22 mei 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Goede bezorging

Veghel
16 mei 2018 08:04
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering, niets op aan te merken

Aalst
12 mei 2018 10:05
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje word echt discreet verpakt

Didam
11 mei 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd.

Groningen
7 mei 2018 23:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer correct! Top!

8300
7 mei 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, discreet, past door de brievenbus

Arnhem
3 mei 2018 16:57
Klant waardering: zeer tevreden
Super handig dat het door de brievenbus past!

Spierdijk
2 mei 2018 21:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, makkelijk in gebruik.

Diepenbeek
25 apr 2018 19:46
Klant waardering: zeer tevreden
Vlotte levering

2100
24 apr 2018 21:45
Klant waardering: zeer tevreden
Prima!

Enschede
24 apr 2018 20:48
Klant waardering: zeer tevreden
Het is ideaal door de brieven bus... er is geen 1 die weet dat je het hebt gekocht wand je hoeft er niet de deur voor uit en je hoeft er niet voor thuis te blijven

Bolsward
23 apr 2018 19:20
Klant waardering: zeer tevreden
Prima! Snelle bezorging de volgende dag al binnen.

Langezwaag
22 apr 2018 15:00
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt gewoon door de brievenbus gedaan, heel fijn!

Purmerend
13 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging door de brievenbus

Venlo
13 apr 2018 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Zoetermeer
12 apr 2018 23:50
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete levering

Doetinchem
12 apr 2018 23:05
Klant waardering: zeer tevreden
Heel prettig de sensitesten, je weet precies wanneer je ovulatie is.

Hoorn
12 apr 2018 10:51
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel in huis!

Langezwaag
11 apr 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Goede service en snel geleverd.

Assen
11 apr 2018 10:50
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en anoniem in huis

Bergeijk
9 apr 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Bilzen
9 apr 2018 13:50
Klant waardering: zeer tevreden
Er staat niet op dat het van sensitest komt dus niemand ziet het! Erg prettig.

Almelo
9 apr 2018 12:38
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Zevenaar
3 apr 2018 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Super

Voorst
29 mrt 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Was de volgende dag al binnen en past door de brievenbus.

Hoorn
27 mrt 2018 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en goed.

Zwolle
26 mrt 2018 20:32
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en handig via de brievenbus ontvangen

Rotterdam
26 mrt 2018 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het werd heel vlug bezorgd.

Maldegem
26 mrt 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Voor de bezorging heb ik geen opmerkingen. Was optijd aangekomen. Gewoon in de brievenbus

Ham
19 mrt 2018 08:17
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem wordt verzonden

Eijsden
18 mrt 2018 21:27
Klant waardering: tevreden
Aan het pakketje is niet te zien wat het is.

Den Haag
8 mrt 2018 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten werden stipt op de voorziene afleverdatum afgeleverd.

Leuven
4 mrt 2018 12:47
Klant waardering: tevreden
Goed

27 feb 2018 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en makkelijk besteld, net zo snel en makkelijk geleverd.

Doorn
20 feb 2018 13:03
Klant waardering: zeer tevreden
Met 1 dag in huis

Utrecht
19 feb 2018 19:17
Klant waardering: tevreden
Goed

West Brabant
15 feb 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is prima in orde

Ede
14 feb 2018 15:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, geen reclame op de envelop

14 feb 2018 09:42
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal goed. Goed bedekt zodat niemand weet wat het is en waar het vandaan komt en dat is toch wel echt heel fijn als je het geheim wilt houden.

Amsterdam
13 feb 2018 20:25
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Nijmegen
12 feb 2018 11:34
Klant waardering: zeer tevreden
Super tevreden. Kan in de brievenbus dus hem niet niet thuis te blijven EN zeer belangrijk het zit in een omslag en je kan niet zien wat er in zit.

Beigem
10 feb 2018 19:23
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag in huis, top

Purmerend
8 feb 2018 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Eemnes
1 feb 2018 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd heel snel en discreet verpakt

Nazareth
31 jan 2018 13:47
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Amsterdam
30 jan 2018 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer discreet. Nette bezorging

Elburg
29 jan 2018 19:59
Klant waardering: tevreden
Heel goed verpakt, niks aan veranderen

28 jan 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Top!

Belgie
26 jan 2018 00:22
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is super! Past gewoon in je brievenbus. Snelle levering

Lienden
25 jan 2018 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Sint-niklaas
21 jan 2018 15:49
Klant waardering: zeer tevreden
Super dat het door de brievenbus kan.

18 jan 2018 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk dat het in brievenbus past

Essen
13 jan 2018 10:00
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel en netjes bezorgd

Vlaardingen
12 jan 2018 19:36
Klant waardering: tevreden
Bezorging is prima.

Kerkdriel
11 jan 2018 08:50
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Handig dat pakketje in brievenbus past en goed en discreet verpakt is.

9 jan 2018 12:56
Klant waardering: zeer tevreden
Levering verliep prima

Borne
6 jan 2018 19:43
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorging! Zou zeker anoniem blijven geen reclame op de envelop

Almelo
1 jan 2018 20:12
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, was mijn eerste aankoop. Ben niet teleurgesteld.

Zaandam
28 dec 2017 16:39
Klant waardering: zeer tevreden
Goed

Breda
22 dec 2017 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Goed zoals het is

Tilburg
21 dec 2017 20:47
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt keurig geleverd in een neutrale envelop. en past door de brievenbus heen. dus nooit meer hoeven wachten op de post.

Purmerend
18 dec 2017 16:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle verzending, volgende dag had ik hem steeds.

Den Haag
14 dec 2017 22:06
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, discreet

Leiden
12 dec 2017 08:56
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorging in een discrete verpakking

Krimpen Aan Den Ijssel
7 dec 2017 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect

Enschede
7 dec 2017 13:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Amsterdam
7 dec 2017 11:37
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt discreet geleverd en dat is echt fijn

Lobith
5 dec 2017 19:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en zo verpakt dat niemand ziet wat erin zit.

Harderwijk
4 dec 2017 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Niets op aan te merken.

Haacht
29 nov 2017 17:52
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering en geen zichtbare afzender op de enveloppe.

Heeswijk-dinther
15 nov 2017 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Was goed.

Nederland
14 nov 2017 02:46
Klant waardering: zeer tevreden
Keurig

Nieuwleusen
11 nov 2017 10:12
Klant waardering: tevreden
Erg snel en discreet!

Gemert
9 nov 2017 16:44
Klant waardering: zeer tevreden
Geen mening, was gewoon goed.

8 nov 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Dat het pakje perfect in je brievenbus past, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te zijn.

Maasmechelen
6 nov 2017 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle & discrete bezorging

Leeuwarden
28 okt 2017 17:40
Klant waardering: zeer tevreden
Wordt in discrete verpakking verstuurd en dat is prettig.

Sittard
25 okt 2017 12:57
Klant waardering: zeer tevreden
Post nl leverd optijd en snel, en pakketjes komen altijd heel aan. Meestal bezorgd voor de eind tijd.

Rotterdam
20 okt 2017 23:35
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet bezorgd

20 okt 2017 20:15
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het een anonieme verpakking is

Leusden
20 okt 2017 19:59
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Gaat door de brievenbus en is discreet verpakt.

Bergen Op Zoom
19 okt 2017 20:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet verzonden.

Venlo
18 okt 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Super service!!

17 okt 2017 19:14
Klant waardering: zeer tevreden
Zijn altijd netjes op tijd

Amsterdam
15 okt 2017 23:38
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer netjes en op tijd afgeleverd

Oss
12 okt 2017 12:07
Klant waardering: zeer tevreden
Handig dat het door de brievenbus kan.

Delft
8 okt 2017 10:09
Klant waardering: zeer tevreden
Tevreden over de verzorging snelle levering geven aan wanneer het pakket verwacht wordt.

Alkmaar
29 sep 2017 21:58
Klant waardering: zeer tevreden
Snel!

Veenendaal
28 sep 2017 09:03
Klant waardering: zeer tevreden
De webwinkel vind ik zeer gebruiksvriendelijk, heel duidelijk allemaal

Gravenzande
27 sep 2017 21:39
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en snel

Pijnacker
26 sep 2017 21:24
Klant waardering: zeer tevreden
Niks veranderen! ga zo door! discreet verpakt en de andere dag al binnen! Top!

Emmeloord
26 sep 2017 21:18
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, geen klachten

25 sep 2017 11:35
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Goedkoop en efficiënt

Klant ervaring: zeer tevreden
Goed en duidelijk product. Je kan de streepjes goed aflezen en is makkelijk in gebruik. Ook was het blaadje waarop je de testen kunt vergelijken erg handig! Zou het opnieuw bestellen als het nodig zou zijn, maar ben na de eerste keer gebruik meteen zwanger! :)

Klant ervaring: zeer tevreden
De ovulatietesten hebben duidelijk gedaan wat ze moesten doen. We zijn nu ondertussen 5 weken zwanger 😊

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik zou het zeker weer bestellen na een klein weekje te hebben gebruikt zag ik mijn ovulatie heel duidelijk en nu ben ik zwanger!!

Klant ervaring: zeer tevreden
Ze werken perfect en nu al zwanger.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het product is heel makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. Ik vond product fijn om te gebruiken, want het heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik raad het echt aan!

Klant ervaring: zeer tevreden
Het gaf goed aan wanneer mijn ovulatie was. Ik heb de gevoelige ook geprobeerd maar die waren te gevoelig voor mij.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2018.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.