Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. In Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen in huis met PostNL of DPD. In België binnen 2 a 3 werkdagen in huis met BPost of DPD.
Rest van Europa 3 tot 5 werkdagen.
Verzenden (Laatste 150 reacties) Sensitest Ovulatietest dipstick

Sensitest ervaring verzending Klant-tevredenheid: 97.2%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 97.2%
Klant waardering: zeer tevreden
Super op tijd. Niet lang moeten wachten

Kortrijk
6 aug 2019 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle levering, ook in een onherkenbare envelop zonder de afzender.

5 aug 2019 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Ideale bezorging, anoniem en snel.

Munstergeleen
5 aug 2019 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en prettig dat het door de brievenbus kan in een subtiel pakket

Amsterdam
23 jul 2019 09:13
Klant waardering: tevreden
Fijn dat de verzending anoniem was en dat het in de brievenbus paste.

Zolder
22 jul 2019 22:28
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging in een anonieme enveloppe. Gewoon door de brievenbus. Heel fijn!

Rosmalen
20 jul 2019 20:07
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk, snelle service.

Amsterdam
15 jul 2019 10:10
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering.

Nijmegen
14 jul 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje werd vlot geleverd volgens de vooropgestelde termijnen.

Hoeselt
14 jul 2019 16:51
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag in huis! Netjes verpakt.

Meteren
10 jul 2019 21:49
Klant waardering: zeer tevreden
Ruime brievenbus is voldoende. Pakketje wordt daarin gestoken

Gent
10 jul 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes niets op aan te merken

Zeist
9 jul 2019 20:20
Klant waardering: tevreden
Snelle bezorging

Hellendoorn
9 jul 2019 16:23
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete levering

Leusden
8 jul 2019 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet. Je ziet aan de buitenkant van de verpakking niet dat het om een zwangerschapstest gaat.

Apeldoorn
7 jul 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
De testen werden in een neutrale verpakking bezorgd.

Utrecht
7 jul 2019 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg prettig! Past gewoon door de brievenbus waardoor je niet perse thuis hoeft te zijn!

Berkel En Rodenrijs
4 jul 2019 11:28
Klant waardering: zeer tevreden
Top! Volgende dag in huis!

Den Haag
4 jul 2019 07:48
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle service.

Putten
2 jul 2019 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Helemaal goed!

Breda
29 jun 2019 08:05
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging ging heel goed.

Tilburg
26 jun 2019 21:00
Klant waardering: zeer tevreden
Zoals afgesproken, pakje paste perfect in de brievenbus

Brussel
26 jun 2019 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond het zeer fijn omdat het discreet wordt geleverd en in de brievenbus past.

Amsterdam
25 jun 2019 20:42
Klant waardering: zeer tevreden
Het Pakket kwam discreet verpakt mijn brievenbus door. Prima, bestelling werd keurig bevestigd. Levering ging prima.

Waarland
23 jun 2019 21:08
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snelle bezorging zeer tevreden!

Heerlen
22 jun 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel!

Pijnacker
18 jun 2019 16:12
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging is altijd heel snel, ik heb goede ervaringen.

Groningen
17 jun 2019 09:55
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd in discrete verpakking

Nijmegen
10 jun 2019 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Heel fijn dat het anoniem is wij wonen zijn in een klein dorp en de postbode heeft altijd de beste roddels. Niet bij ons, gewone een anonieme doos door de brievenbus.

Emmeloord
8 jun 2019 09:12
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd en het past door de brievenbus!

Doetinchem
8 jun 2019 08:33
Klant waardering: zeer tevreden
Bestelling was super snel! Past in brievenbus, geen gedoe.

Rijswijk
4 jun 2019 07:44
Klant waardering: zeer tevreden
Testen zijn netjes bezorgd

3 jun 2019 20:41
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging was goed en heel snel.

Zwijndrecht
3 jun 2019 19:22
Klant waardering: zeer tevreden
Neutrale verpakking, fijn, want de postbode hoeft dat allemaal niet te weten

Nijmegen
29 mei 2019 07:46
Klant waardering: zeer tevreden
De tests waren discreet verpakt. Je kunt aan de envelop niet zien waar het vandaan komt en wat er in zit. Ook niet tegen het licht. Erg prettig.

Deventer
23 mei 2019 22:18
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Den Haag
23 mei 2019 21:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging, vlotte test duidelijke uitslagen

Sld
23 mei 2019 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Snel discreet en netjes verpakt

Bergen Op Zoom
22 mei 2019 19:50
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete levering, snel in huis!

Breda
21 mei 2019 21:46
Klant waardering: zeer tevreden
Altijd heel goed, besteld en volgende dag in de brievenbus!

19 mei 2019 17:23
Klant waardering: zeer tevreden
Is prima past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn!

Friesland
17 mei 2019 20:28
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Nieuw-vennep
13 mei 2019 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Het product lag in de brievenbus op de verwachte dag

Apeldoorn
29 apr 2019 22:15
Klant waardering: tevreden
Pakketje was helaas een paar dagen later binnen dan verwacht maar ik heb de klantenservice van sensitest gebeld en ze hebben mij netjes geholpen en alvast een paar testjes gestuurd zodat ik Toch aan de slag kon! Super nette service van sensitest

Rotterdam
28 apr 2019 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
De levering was heel snel, je kan je bestelling volgen wel prettig. Is een aanrader.

Amersfoort
25 apr 2019 19:32
Klant waardering: tevreden
Bij ons werden de testen door postnl netjes op de afgesproken datum bezorgd.

Rotterdam
25 apr 2019 07:48
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging ging prima en snel

Capelle Aan Den Ijssel
23 apr 2019 20:57
Klant waardering: zeer tevreden
Prima bezorgd. Netjes op tijd

Bruinisse
23 apr 2019 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en fijn dat het door de brievenbus kan

Tilburg
23 apr 2019 08:32
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, anoniem en in de brievenbus bezorgd.

Leersum
20 apr 2019 21:06
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer zorgvuldig, snelle en nette levering

Muntendam
18 apr 2019 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Onherkenbaar aan de buitenkant! Heel fijn.

Den Haag
17 apr 2019 20:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd

14 apr 2019 19:01
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle en discrete bezorging.

Boskoop
9 apr 2019 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
Bestelt en volgende dag in huis in discrete verpakking

Werkhoven
3 apr 2019 11:21
Klant waardering: zeer tevreden
Ga zo door! Niets op aan te merken.

28 mrt 2019 23:43
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, keurig onherkenbaar verpakt.

Tilburg
27 mrt 2019 22:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede levering!

8310
26 mrt 2019 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
Prima service!

Putten
20 mrt 2019 21:33
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het als brievenbuspakketje kan. Daar hoef je niet voor thuis te blijven :).

Den Haag
15 mrt 2019 18:30
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging was prima.

Limburg
14 mrt 2019 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet en het past door de brievenbus!

Valkenswaard
7 mrt 2019 14:35
Klant waardering: zeer tevreden
Heel fijn dat het in een anonieme envelop is geleverd. Gewoon in de brievenbuspost. Ideaal.

Enschede
7 mrt 2019 12:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het past door de brievenbus, dus het wordt niet bij de buren afgegeven.

Heerhugowaard
3 mrt 2019 10:01
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet

Valkenswaard
2 mrt 2019 20:10
Klant waardering: zeer tevreden
Het kan door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Veenendaal
28 feb 2019 08:41
Klant waardering: zeer tevreden
Was super snel bezorgd en goed verpakt.

Bergschenhoek
27 feb 2019 07:15
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakketje past door de brievenbus. Handig, want ik hoefde er niet voor thuis te blijven.

Ridderkerk
26 feb 2019 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Prima. Snel geleverd en fijn dat het niet aan de envelop te zien is wat er in zit.

Leiden
26 feb 2019 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag al in huis. Helemaal top!

Valkenswaard
26 feb 2019 13:32
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet, witte envelop, past door brievenbus

Zwolle
22 feb 2019 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden!

Leuven
22 feb 2019 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Goed, aan de buitenkant is niet te zien wat erin zit!

Dordrecht
20 feb 2019 23:06
Klant waardering: tevreden
Ik zou het fijn vinden als het sneller geleverd zou kunnen worden. Het duurde nu een aantal dagen voor het binnen was.

(Reactie Sensitest:) Dank voor je review. Wat vervelend dat je pakje te laat was. Normaal is de bezorging binnen 24 uur. Helaas laat de post het soms afweten, ondanks dat het pakje hier dezelfde dag nog wordt verzonden. Hopelijk is het de volgende keer weer op tijd. Mocht je problemen ervaren met de bezorging, bel dan even met de klantenservice.

20 feb 2019 19:25
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en anoniem

Anoniem
13 feb 2019 22:10
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging was prima

Oldenzaal
12 feb 2019 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Pakketje werd met de brievenbus post meteen de volgende dag bezorgd.

Steenwijk
12 feb 2019 08:10
Klant waardering: zeer tevreden


11 feb 2019 20:37
Klant waardering: zeer tevreden
Word blanco verpakt dus niemand weet wat er in dat pakje zit. Vond ik zelf wel heel prettig! Handige webshop, duidelijke uitleg en voordelige prijzen! Snelle service ook.

Breda
10 feb 2019 19:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering

Oosterhout
10 feb 2019 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
Onwijs snelle levering echt heel erg fijn

Vollenhove
10 feb 2019 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Keurig, niets op aan te merken.

Gameren
8 feb 2019 21:29
Klant waardering: zeer tevreden
Super snelle levering

Hoorn
30 jan 2019 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Top! Snelle levering. Prima!

Zuidhorn
28 jan 2019 22:37
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet brievenbuspakje

Roden
28 jan 2019 18:50
Klant waardering: zeer tevreden
Prima discrete verpakking

Heerhugowaard
28 jan 2019 10:27
Klant waardering: tevreden
Anoniem pakje in brievenbus = gemakkelijk

Schilde
25 jan 2019 15:52
Klant waardering: zeer tevreden
Het past gewoon door de brievenbus dus ideaal.

23 jan 2019 09:25
Klant waardering: tevreden
Netjes bezorgd door de brievenbus

Vlaardingen
22 jan 2019 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Heel snel in huis!

Berghem
21 jan 2019 19:24
Klant waardering: zeer tevreden
Goed was ook snel en gemakkelijk door de brievenbus ideaal super.

Rotterdam
20 jan 2019 10:49
Klant waardering: zeer tevreden
Snel geleverd, in de brievenbus, in neutrale envelop (zoals beloofd op de site).

Groningen
17 jan 2019 19:21
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle bezorging in de brievenbus, anoniem pakje.

17 jan 2019 16:15
Klant waardering: zeer tevreden
Anonieme en snelle bezorging

16 jan 2019 08:20
Klant waardering: zeer tevreden
Snel en discreet!

Hoorn
15 jan 2019 06:49
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt discreet verzonden, en je hoeft niet thuis te zijn. Past door de brievenbus

Bunschoten
12 jan 2019 05:14
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het onherkenbaar verstuurd wordt

9 jan 2019 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Pakketjes waren super snel binnen met post.nl!

Berkel-enschot
4 jan 2019 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel! Helemaal goed!

Balgoy
28 dec 2018 21:04
Klant waardering: zeer tevreden
Veilig indien het nog geheim is voor anderen. Geen reclame op het pakketje. Zowel ovulatietetesten als zwangerschapstesten hier besteld en erg netjes (zonder reclame op het pakketje) en snel ontvangen.

Andijk
24 dec 2018 19:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, al met al prima!

Oosterhout
21 dec 2018 10:33
Klant waardering: zeer tevreden
Bezorging is goed. Het is simpel, maar overzichtelijk.

Geleen
19 dec 2018 14:27
Klant waardering: zeer tevreden
Aan de buitenkant is niet te zien van wie het komt, wel zo fijn. Duidelijke site, makkelijk bestellen.

18 dec 2018 07:59
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem verpakt en handig dat t in de brievenbus past. De webwinkel is compleet. Alles is heel overzichtelijk ingedeeld. De informatie is zeer duidelijk. Je weet precies wat je in huis krijgt.

Almelo
11 dec 2018 15:04
Klant waardering: tevreden
Mijn bestelling had vertraging, maar sensitest kwam met een goede passende oplossing.

Beverwijk
2 dec 2018 08:45
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in de brievenbus. 4e zwangerschap en alles besteld hier, zeer tevreden.

30 nov 2018 20:36
Klant waardering: tevreden
Is helemaal prima

Zeeland
29 nov 2018 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Anoniem in een bruine envelop en snelle levering zoals op de site vermeld staat.

Almere
25 nov 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
De levering verliep zoals beloofd

Wilrijk
22 nov 2018 19:37
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer snel en discreet verstuurd.

Eindhoven
20 nov 2018 19:17
Klant waardering: zeer tevreden
Door de brievenbus, dus dat was prima

Sittard
31 okt 2018 12:41
Klant waardering: zeer tevreden
Goed dat er vermeld word om welke grootte pakketje het gaat. of het door de bus kan, of aan de deur bezorgd word.

Groningen
31 okt 2018 08:42
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering, past makkelijk door de brievenbus en niemand ziet wat je hebt gekocht;)

Arnhem
29 okt 2018 18:11
Klant waardering: zeer tevreden
Komt goed verpakt binnen!

Dedemsvaart
24 okt 2018 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Het wordt zorgvuldig in een doosje gedaan, snel en netjes afgeleverd zonder dat je aan de buitenkant kan zien wat je hebt besteld. dat is service.

Vlaardingen
24 okt 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Het pakje is snel binnen en word verzonden in een neutrale verpakking

Ijmuiden
24 okt 2018 06:40
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag altyd geleverd

Drunen
23 okt 2018 16:09
Klant waardering: zeer tevreden
Het is fijn dat het door de brievenbus past zodat je niet thuis hoeft te blijven om een pakket aan te nemen.

Uden
22 okt 2018 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Goede en snelle bezorging, zonder lange levertijd. Goede webwinkel, veel nuttig informatie staan daar en snelle goede servies. En als ze vaker aanbiedingen zullen hebben zou voor veel mensen dat nog aantrekkelijk maken.

Almere Buiten
18 okt 2018 08:51
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering!

Amsterdam
8 okt 2018 19:30
Klant waardering: tevreden
Vrij snel in de brievenbus.

Lille
3 okt 2018 20:31
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geen aanmerkingen

Hoofddorp
24 sep 2018 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Gewoon super snel en handig door de brievenbus

Nieuwegein
23 sep 2018 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed!

Groningen
21 sep 2018 22:25
Klant waardering: zeer tevreden
Perfect

Amersfoort
20 sep 2018 20:17
Klant waardering: zeer tevreden
Alles is goed gegaan

Heerde
18 sep 2018 19:30
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging door de post is heel goed en vlot verlopen, was zelfs eerder toegekomen dan verwacht

Zelzate
18 sep 2018 17:13
Klant waardering: zeer tevreden
Hele snelle discrete bezorging!

Brabant
16 sep 2018 14:30
Klant waardering: zeer tevreden
De volgende dag al geleverd

Tilburg
13 sep 2018 19:28
Klant waardering: zeer tevreden
Super, en super snel, echter is hier een postbode die nog weleens pakketjes vast houdt en deze bezorger wordt nu in de gaten gehouden

Heerenveen
7 sep 2018 19:44
Klant waardering: zeer tevreden
Prima, zeer vlot in huis.

5 sep 2018 13:11
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en vlot.

Zwolle
4 sep 2018 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Discreet en snel!

Hoofddorp
30 aug 2018 20:01
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes op tijd!

Amsterdam
25 aug 2018 08:12
Klant waardering: zeer tevreden
Fijn dat het anoniem word verzonden.

Hillegom
22 aug 2018 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
De bezorging is goed

20 aug 2018 11:45
Klant waardering: zeer tevreden
Super snel en discreet

Woerden
17 aug 2018 20:06
Klant waardering: zeer tevreden
Binnen 2 dagen had ik netjes mijn pakketje in de bus, zodat ik snel kon beginnen met testen. Mocht je dus op korte termijn testen nodig hebben, zijn ze op tijd binnen.

Zaandam
15 aug 2018 11:38
Klant waardering: tevreden
Ja zeker, handig en niet te moeilijk bij het betalen. ik kan gewoon bankcontact app gebruiken zonder moeilijkheden.

Borgerhout
13 aug 2018 02:56
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes verpakt

Waalwijk
8 aug 2018 22:12
Klant waardering: zeer tevreden
Discrete verpakking en snelle levering

Zwolle
3 aug 2018 09:29
Klant waardering: zeer tevreden
Goed verpakt, aan de buitenkant niet te zien waar het vandaan komt!

Zwolle
25 jul 2018 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Prima

Zelhem
24 jul 2018 15:55
Klant waardering: zeer tevreden
Snel levering en discreet verzonden

Apeldoorn
23 jul 2018 00:08
Klant waardering: zeer tevreden
Prima geregeld, volgende dag al vroeg bezorgd

Deunen
21 jul 2018 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle levering in een pakketje waarvan niks af te lezen valt!

Leuven
15 jul 2018 19:58
Klant waardering: zeer tevreden
Volgende dag in huis

Helmond
9 jul 2018 20:08
Klant waardering: zeer tevreden
Snelle discrete levering

Schiedam
5 jul 2018 20:27
Klant waardering: zeer tevreden
Erg snel

Nederland
28 jun 2018 18:53
Klant waardering: zeer tevreden
Goede snelle levering. Geen problemen. Zijn heel behulpzaam. Als ik vragen en suggesties heb wordt hier goed mee om gegaan

Alphen Aan De Rijn
24 jun 2018 19:39
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Ik gebruikte een app die aangeeft wanneer mijn ovulatie is, maar ik wilde het toch voor de zekerheid weten. De uitslag van Sensitest kwam overeen met de app, dat was erg fijn. Product is makkelijk te gebruiken. Instructie zijn goed te volgen. De Sensitest heeft zeker gedaan wat het moest doen, ik hoop dat ik deze niet meer hoef te bestellen en dat ik zwanger ben.

Klant ervaring: zeer tevreden
Het is handig in gebruik. Het is natuurlijk het meest comfortabel als je er thuis of in een badkamer mee aan de slag kan, omdat je met een potje aan de slag moet. Het is een correcte en duidelijk afleesbare weergave met de streepjes. Fijn dat er een blad wordt bijgeleverd waarop je de gebruikte sticks kan verzamelen om een goed overzicht te krijgen.

Klant ervaring: zeer tevreden
Erg prettig. Doet wat het moet doen. Duidelijke instructies en duidelijke lijnen. Ook mijn LH piek al kunnen vinden! Tijdens mijn vorige zwangerschap ook gebruikt!

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja zeker, we waren meteen zwanger! De overige testjes bewaren we voor de volgende ronde 😉

Klant ervaring: zeer tevreden
Lijntje werd per dag steeds duidelijker! Handig om te weten wanneer je in ieder geval kan vrijen met een grote kans op een baby!

Klant ervaring: zeer tevreden
Duidelijke testen, makkelijk in gebruik.

Klant ervaring: zeer tevreden
Duidelijk testresultaat. 2 maanden gebruikt en inmiddels +/- 6 weken zwanger!

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2019.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.