Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten

Opinie Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten
(Laatste 46 reacties)

Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten Klant waardering: 98.0%
Score: Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten 98.0%
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden over de test van Sensitest. Het is een eenvoudige, snelle en duidelijke test. Helemaal mooi dat hij ook kan aantonen of je zwanger bent.

25 mei 2020 21:41
Klant waardering: zeer tevreden
Heel erg fijn dat je de uitslag in het scherm krijgt te zien en niet zelf hoeft te beoordelen hoe donker of licht streepjes zijn en wat dit dan zou moeten zeggen. De codes voor de uitslag zijn simpel en duidelijk. Fijn dat het apparaat een piep geeft wanneer de uitslag bekend is. Dus ook geen wekkers meer zetten. Heel fijn! Goede verhouding ovulatie en zwangerschapstesten in een verpakking en met 1 herbruikbare uitlees houder. Voelt een stuk duurzamer en betaalbaarder dan andere merken.

Boxtel
20 mei 2020 18:58
Klant waardering: zeer tevreden
In het verleden ovulatietesten gedaan met een dipstick. Nadeel daarvan is dat het lijntje vaak zichtbaar was en voor mij geen duidelijkheid gaf wanneer daadwerkelijk mijn eisprong was. Met de digitale test heb ik duidelijk resultaat. Heb direct mijn eisprong gevonden zonder gedoe. Ik raad dit product zeker aan!

Drenthe
18 mei 2020 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb momenteel enkel de zwangerschapstest kunnen uitproberen. Deze is heel gemakkelijk in gebruik en wat ik super vind is dat de test aangeeft (biepjes) wanneer je het mag aflezen.

Tienen
16 mei 2020 12:13
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer goed en handig in gebruik

Eppegem, Belgie
14 mei 2020 21:13
Klant waardering: tevreden
Doet hetzelfde als de duurdere versies, en is heel correct

Belgie
11 mei 2020 13:09
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk bijsluiter en uitleg over de testen. Makkelijk uit te voeren en geen twijfel over het resultaat meer!

Gouda
9 mei 2020 14:06
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft heel duidelijk aan of je lh piek hebt. Geen onzekerheid meer of je wel of geen streepje ziet. De piepjes die je hoort als het apparaat klaar is zijn ook duidelijk hoorbaar.

Hoorn
17 apr 2020 15:38
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik en betrouwbaar. Geeft duidelijk aan in hoeverre er een LH-piek wordt gemeten. Tevens is de zwangerschapstest duidelijk af te lezen en betrouwbaar.

Purmerend
9 apr 2020 13:17
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vond er heel duidelijk mijn lh piek mee. Zeer eenvoudig te interpreteren, geen gedoe met streepjes vergelijken. Wel of geen lh piek, heel simpel. Resultaat lijkt me erg betrouwbaar, ik heb het vergeleken met zowel de sensitest dipsticks als de digitale test van clearblue, resultaay kwam telkens exact overeen. Enige opmerking, de test geeft een paar keer een zeer hoorbare pieptoon, ergens vond ik dat handig, omdat zo heel duidelijk was wanneer t resultaat af te lezen was. Anderzijds dien je daar wel rekening mee te houden, als je, zoals ik, de test vaak buitenshuis, bv in een openbaar toilet moet uitvoeren, erg discreet is dat geluidje dan uiteraard niet. Thuis had ik er geen bezwaar tegen. Buiten dat, echt een prima, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare test.

Antwerpen
6 mrt 2020 02:17
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitslag ipv vage lijntjes

Nijmegen
29 feb 2020 23:57
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, ik zou het zeker nog keertje bestellen

2 feb 2020 14:00
Klant waardering: zeer tevreden
Voldoet aan alle voorwaarden zou het zo weer kopen.

Alkmaar
27 jan 2020 22:35
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk met wel LH + of geen LH-. Met de streepjes testen twijfelde ik continue en werd ik onzeker. Door deze test had ik gewoon direct duidelijkheid.

Delft
29 dec 2019 14:15
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb ‘t product inmiddels twee keer besteld. Ik heb PCOS en hierbij wordt afgeraden om ovulatie testen te gebruiken. De eerste ronde had ik bij de 11e (en bijna laatste) strip een positieve ovulatietest en ik voelde het ook duidelijk in mijn lichaam, dus deze bevestiging was heel fijn! Toevallig vandaag ook een positieve test. Gister voelde ik signaaltjes in mijn lichaam en toen gestart waarop al een licht streepje zichtbaar en jahoor .. vandaag positief! Hopelijk is het deze ronde raak! Ik raad de test zeker aan het is heel makkelijk en duidelijk in gebruik!

Amsterdam
21 dec 2019 17:56
Klant waardering: zeer tevreden
Het product is erg duidelijk. Het geeft je zekerheid, die sticks die verkleuren niet altijd geven

Heino
30 nov 2019 12:59
Klant waardering: zeer tevreden
Ik had 4 dagen lang een positieve LH piek. Vandaag een vroege zwangerschapstest gedaan en deze was licht positief!

Beuningen
26 nov 2019 18:19
Klant waardering: zeer tevreden
Heel handig om mee te testen en vooral het resultaat af te lezen. Wat wel van belang is dat je de gebruiksaanwijzing goed hanteert voor een ‘optimaal’ resultaat, bijv. 2 uur lang niet te veel drinken van te voren.

Nijverdal
12 nov 2019 18:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ik werd erg onzeker van de dipstick ovulatietesten, die gaven mij geen duidelijk beeld. Dankzij de digitale test heb ik nu eindelijk een duidelijk ja! Geeft duidelijkheid en rust!

Almere
9 nov 2019 13:53
Klant waardering: zeer tevreden
Tot nu toe zeer tevreden, gisten een LH+ gehad, nu even afwachten tot de hcg test kan kan gebruiken 😊

Genk
28 okt 2019 19:04
Klant waardering: zeer tevreden
Heel heldere instructie, digitaal is echt veel fijner testen en heel fijn dat je de monitor kan hergebruiken en voor zowel ovulatie als zwangerschap kan gebruiken.

Den Haag
20 okt 2019 12:59
Klant waardering: tevreden
Het product werk prettig. De extra duidelijke bijsluiter bevalt goed. Comfortabel in gebruik. Geen zooi en snel resultaat. Heel fijn! Discreet en praktisch in brievenbusformaat.

Overijssel
4 okt 2019 12:45
Klant waardering: tevreden
Het werkt goed. Tip is om goed te letten op het tijdstip van testen. Ovulatietest bij voorkeur tussen 12.00en 18.00uur. En zwangerschapstest met ochtendurine. Ik heb zelf de eerste dagen getest rond 12.30uur met de gewone dipsticks en toen hier een tweede rose streep op tevoorschijn kwam, heb ik om 17.30 uur met de digitale test getest. LH piek gevonden. De volgende dag geen piek meer. Ik zou hem nogmaals kopen. Geen twijfels meer omdat je geen streepjes hoeft te vergelijken. Wel redelijk prijzig. En jammer dat er geen navullingen van zijn. Handig dat het pakje door de brievenbus past. Dat levert zelden problemen op.

Breda
3 okt 2019 22:16
Klant waardering: zeer tevreden
Correct product, gemakkelijk in gebruik

Oost-vlaanderen
2 okt 2019 13:51
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijke handleiding en duidelijk in resultaat. Neutrale verpakking, fijn.

Nijmegen
26 sep 2019 20:31
Klant waardering: tevreden
Duidelijk!

25 sep 2019 13:43
Klant waardering: tevreden
Handige test met goede aanwijzingen erbij.

Bussum
19 sep 2019 17:25
Klant waardering: tevreden
Een betaalbare en goede digitale test. Ook handig dat het 2 in 1 is, want wij vrouwen die zwanger willen worden, testen nogal graag :-)

Olmen
19 sep 2019 13:01
Klant waardering: tevreden
Fijn en helder product. Het enige wat stoorde was dat als je niet het product in de gaten hield na het testen (5 min wachten op uitslag) had je de kans de uitslag te missen en schakelt het apparaat automatisch uit. Je krijgt geen 2e kans dus moet je nogmaals testen.

(Antwoord van Sensitest) Dank voor je review met een hele goede opmerking. Als je het aflezen van het testresultaat hebt gemist, kun je het opnieuw op de display zien zodra je de teststick uit de monitor verwijdert. Het laatst gemeten testresultaat wordt dan uit het geheugen opgehaald en op de display weergegeven.

Heemstede
17 sep 2019 17:02
Klant waardering: tevreden
Geeft duidelijk weer met een plus of min wat de uitslag is. Geen onduidelijkheid meer zoals je soms hebt met de streepjes. Netjes verpakt en snel bezorgd. Pakje is discreet verpakt en past door de brievenbus.

Winschoten
12 sep 2019 15:02
Klant waardering: zeer tevreden
Heb uiteindelijk 2 ovulatietesten gedaan en ... ik ben zwanger van ons eerste kindje. Heel gebruiksvriendelijk product

Brussel
26 jun 2019 19:31
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk je ovulatie aan en in combinatie met concieve plus gel een positieve zwangerschaps test! :)

15 jun 2019 21:42
Klant waardering: zeer tevreden
Gemakkelijk in gebruik en een heel duidelijk resultaat

Nijmegen
10 jun 2019 20:14
Klant waardering: zeer tevreden
Na 10 rondes proberen met telkens onduidelijke streepjes op de andere ovulatietesten deze gekocht. En hij werkt perfect, na 1 maand zijn we al zwanger. Nu 5 weken, dank jullie wel!

Emmeloord
8 jun 2019 09:12
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden met de digitale ovulatietesten! Het geeft je duidelijk een plus of een min teken! niet meer aflezen naar de streep wat mij altijd onzeker maakte omdat het bij mij niet echt een duidelijke streep werd. Ik vind de digitale veel makkelijker en veel duidelijker. Eerst had ik een min teken en nu heb ik op de moment al 3 dagen een plus teken op mijn digitale test. Ik dacht dat het maar 1 dag positief kon zijn maar blijkbaar niet 😊 maar ik ben een zeer tevreden klant! Ik heb ze al opnieuw besteld voor de volgende ronden moest ik binne 2 weken geen positieve zwangerschaptest hebben. Hopelijk moet ik ze dan niet meer gebruiken.

2470
28 mei 2019 19:37
Klant waardering: tevreden
Dit is een fijn product en zeker een aanrader. Eerst maandenlang geprobeerd om zonder hulp zwanger te worden maar dat lukte niet. Toen deze Sensitest geprobeerd en bij de eerste poging binnen een week een positieve LH+. Nu na 2 weken een positieve zwangerschapstest. Ik ben erg blij!

Woerden
21 mei 2019 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
Niet turen naar streepjes maar een duidelijke + of -

Zwolle
27 apr 2019 08:28
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Moorslede
5 feb 2019 15:08
Klant waardering: zeer tevreden
Jazeker, ik heb 2 dagen achter elkaar LH+ gehad. Ik vind het fijn dat je geen streepjes moet aflezen en dat je gelijk duidelijkheid hebt.

Kaatsheuvel
4 feb 2019 17:58
Klant waardering:
Fijn met de tester digitaal en wegwerp stukjes

22 jan 2019 22:49
Klant waardering: zeer tevreden
Heerlijk duidelijke test. Samen met de Sensitest. Via een vriendin ontdekt. Had hem liever veel eerder ontdekt

Zoetermeer
22 jan 2019 21:35
Klant waardering: zeer tevreden
Netjes bezorgd door de brievenbus. Ik heb snel mijn ovulatie kunnen vinden nu waar ik bij streepjes soms twijfel is dit een stuk duidelijker, ik ben tevreden!

Vlaardingen
22 jan 2019 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Het doet wat het moet doen, lh opsporen. Nu hopen dat ik snel de hcg mag testen!

Doesburg
22 jan 2019 18:43
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke gebruiksaanwijzing. Goede testen, duidelijke uitslag. Netjes bezorgd zonder reklame. Helemaal goed.

1 jan 2019 14:17
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt erg goed. Want wij zijn inmiddels zwanger! Hihi

21 dec 2018 11:15
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen. Erg makkelijk dat dit pakket zowel ovulatietesten als zwangerschapstesten bevat. Dan ben je in 1 keer klaar. Makkelijk te begrijpen gebruiksaanwijzing.

Hoofddorp
17 dec 2018 20:35
Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen

Welke ovulatietest moet ik kopen? Welke zwangerschapstest is geschikt? Wat zijn de verzendkosten? Hoe snel heb ik mijn pakje in huis?  

Meer vragen en antwoorden

De voordelen van Sensitest



Telefonische helpdesk
Tel. 015 3642121
maandag-vrijdag 10.00-17.30 uur

Niet goed geld terug.
Of gratis een vervangend product.

Gratis deskundig advies
Over zwangerschapstesten en ovulatietesten.

14 dagen bedenktijd
Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen van je aankoop.

Correcte voorraad status
Onze producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.

24 uurs verzendservice
Je pakje discreet ingepakt en binnen 24 uur verzonden.

Beoordeling Shop

Video presentatie

Met het gebruik van onze website ga je akkoord met de cookie voorwaarden.



Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2020.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.