Winkelmandje

Inhoud: 0 producten
Totaal: € 0.00
Home > Waardering van het product > Sensitest Ovulatietest dipstick

Opinie Sensitest Ovulatietest dipstick
(Laatste 150 reacties)

Sensitest Ovulatietest dipstick Klant waardering: 95.1%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 95.1%
Klant waardering: zeer tevreden
Direct zwanger na 1 ronde met deze ovulatietesten!

Katwijk
19 sep 2017 15:21
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Al 2x keer gebruikt en beide keren meteen zwanger.

Heerlen
19 sep 2017 07:07
Klant waardering: zeer tevreden
De test gaf precies en heel duidelijk mijn piek aan.

Den Bosch
17 sep 2017 19:03
Klant waardering: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, goed af te lezen

15 sep 2017 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ja duidelijk!

Tilburg
12 sep 2017 16:31
Klant waardering: zeer tevreden
Na 4 maanden met de pil gestopt te zijn, deze testen gekocht. Bleek dat mijn eisprong 11 dagen na 1e menstruatiedag te zijn ipv na 14e dag. Ik was dus rond de verkeerde dagen aan het klussen. Terwijl ik altijd mijn eisprong dacht te voelen, erg veel kramp voor de tijd. Nu 4 weken zwanger! Dus erg tevreden met de testen!

Markelo
9 sep 2017 19:41
Klant waardering: tevreden
Ik kreeg van mijn vriendin de tip om deze testen(ovulatietesten) te bestellen. De eerste maand had ik na 13 dagen 2 streepjes (de tweede was wel wat lichter) maar ik wist toen dat ik me ovulatie had. Na 14 dagen getest met de zwangerschapstest en ik ben zwanger! Misschien ook pure mazzel maar ik ben blij dat ik ze besteld heb. Zeker een aanrader en een hulp middel om te kijken wanneer je eisprong nou precies is.

Amsterdam
1 sep 2017 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb al meerdere vriendinnen en zus sensitest aangeraden vanwege de goede resultaten. Bij eerste kindje gebruikt met goed resultaat en nu ook bij de tweede! Weet net dat ik zwanger ben! Uiteraard met (vroege) zwangerschapstest van sensitest!

Brielle
29 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke instructies en handig in gebruik. Test resultaat ook duidelijk af te lezen.

Zoetermeer
27 aug 2017 00:19
Klant waardering: tevreden
Duidelijk afleesbaar nu wachten op resultaat

2160
13 aug 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Heeft zijn werk goed gedaan

Arnhen
13 aug 2017 13:07
Klant waardering: tevreden
Hij geeft goed aan welke dag je ovuleert

10 aug 2017 19:47
Klant waardering: zeer tevreden
In combinatie met de kalender zijn de ovulatietesten heel handig. De sticks zijn heel duidelijk en betaalbaar. Ik ben erg tevreden.

Utrecht
28 jul 2017 11:06
Klant waardering: tevreden
Het is een goed en duidelijk product. De beschrijving geeft duidelijk aan wat je moet doen. Indien nodig, bestel ik het opnieuw. Begin vroeg genoeg met testen. Want ik ben een paar keer te laat begonnen en toen was de LH-piek dus al geweest.

Hardinxveld-giessendam
20 jul 2017 15:46
Klant waardering: zeer tevreden
Werkte perfect, door de testen kwam ik er achter dat ik een hele late eisprong had

3200
20 jul 2017 11:11
Klant waardering: zeer tevreden
Op 7 en 8 juli positieve testen gehad. Dus erg tevreden. Vandaag 20 juli zwangerschapstest gedaan, heel erg licht streepje te zien..

20 jul 2017 09:53
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben erg tevreden. Ben al zwanger geworden dankzij de sensitest. Dank u sensitest

Brussel
18 jul 2017 21:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het echt heel goed werken! Je kan heel duidelijk zien waarneer je LH piek is.

17 jul 2017 19:14
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke beschrijving hoe je het moet gebruiken. En heel fijn, geen streepje bij geen piek. En je ziet het streepje steeds duidelijker worden naarmate je hormonen toenemen.

Leeuwarden
9 jul 2017 21:54
Klant waardering: zeer tevreden
Goed product. Het gaf rond de ovulatie precies twee streepjes aan, wel een licht streepje, maar ik heb het duidelijk gezien. Helaas twee dagen te vroeg ongesteld geworden, volgende periode probeer ik het weer.

Bergen Op Zoom
26 jun 2017 20:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden. Ik gebruikte de ovulatietesten voor het eerst toen ik zwanger wilde worden van mijn tweede kindje. Ik was meteen zwanger. Ook nu, was ik heel snel, van de tweede ronde, zwanger! Aanrader!

Lier
25 jun 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben zeker tevreden, ik hoef de ovulatie testen niet weer te bestellen want ik ben meteen zwanger geraakt! Ook de zwangerschapstesten zijn perfect!

14 jun 2017 14:22
Klant waardering: tevreden
Prima.

Den Bosch
30 mei 2017 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Geeft de aanloop naar een ovulatie goed aan.

Leiderdorp
22 mei 2017 08:59
Klant waardering: tevreden
Doet wat het moet doen.

Groningen
14 mei 2017 09:49
Klant waardering: zeer tevreden
Geeft duidelijk het piek moment aan ! Als ze op zijn zou ik ze weer bestellen! Makkelijk in gebruik!

Panningen
12 mei 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
De test doet wat hij moet doen en ik zal ze zeker weer bestellen!

Hengelo
4 mei 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Na een maand de ovulatietest gebruikt te hebben ben ik zwanger geworden!

Waalwijk
1 mei 2017 13:29
Klant waardering: zeer tevreden
Prima test om de ovulatie op te sporen. Ik zal het wel opnieuw gaan bestellen.

18 apr 2017 13:52
Klant waardering: zeer tevreden
De eerste maand dat we ovulatietesten gebruikt hebben en meteen een positieve zwangerschapstest!

12 apr 2017 15:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het fijne is dat je er veel kunt bestellen zodat je als je wilt een maand lang elke dag kunt testen. Als je een zeer onregelmatige cyclus hebt is dat ontzettend handig!

Langedijk
11 apr 2017 10:57
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer duidelijk, je ziet het tweede streepje mooi duidelijker worden.

26 mrt 2017 20:56
Klant waardering: zeer tevreden
Ja is een goede steun voor het trachten zwanger te geraken en zo ja wanneer/welke dag best

Zolder
15 mrt 2017 19:07
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb ovulatie testen gekocht en na een aantal dagen testen heb ik mijn LH-piek eindelijk kunnen vinden.

10 mrt 2017 10:08
Klant waardering: zeer tevreden
Deze ovulatietesten werden me aangeraden door mijn gynaecoloog. Nu na 2 maanden ben ik zwanger! Het werkt erg makkelijk. Ik ben erg blij met Sensitest.

Tilburg
5 mrt 2017 14:24
Klant waardering: zeer tevreden
Echt een minuut of 20 wachten met aflezen, dan heb je een duidelijk resultaat. Tevreden over het product, gemakkelijk in gebruik.

1 mrt 2017 17:22
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb na 8 dagen testen eindelijk een positieve uitslag. Dus het heeft zeker gedaan wat het hoort te doen

Utrecht
28 feb 2017 23:13
Klant waardering: zeer tevreden
De test met de daarbij horende uitleg is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. De eerste maand duidelijk mijn LH-piek gevonden. Fijn dat je de tests handig met elkaar kunt vergelijken door ze op het resultatenvel te plakken. Zo kun je goed bepalen waar de piek precies zit. Al met al zeer tevreden.

Voorthuizen
28 feb 2017 19:54
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk te gebruiken met een duidelijke beschrijving.

Vlijmen
27 feb 2017 22:20
Klant waardering: zeer tevreden
Bij de eerste gebruikt en nu voor de tweede gebruik ik ze weer. Werken prima

Rotterdam
27 feb 2017 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Met sensitest kan ik mijn ovulatie goed vinden in tegenstelling tot andere testen. En dat voor een zacht prijsje.

Diemen
22 feb 2017 20:00
Klant waardering: zeer tevreden
Het is makkelijk te gebruiken en erg duidelijk. Ik heb zelf een hele onregelmatige menstruatie, dus soms is het frustrerend. Maar je hebt meteen zekerheid over je lichaam, goed werkend product en makkelijk en snel te bestellen.

Amersfoort
22 feb 2017 11:31
Klant waardering: zeer tevreden
Ik ben heel tevreden over ovulatietesten. Ik ben zwanger!!!!! :-)

Anna Belgie
21 feb 2017 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten zijn makkelijk te gebruiken en zeer duidelijk. Het was de 1ste x dat we de hulp hebben ingeroepen van de ovulatietesten en die hebben al direct goed hun werk geleverd! Het is dus niet direct nodig om een tweede maal te bestellen, maar indien we ze ooit nog nodig hebben zullen het zeker en vast terug de sensitesten zijn! ondertussen reeds aangeraden bij een vriendin :)

West-vlaanderen
19 feb 2017 14:12
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, het product gaf duidelijk aan wanneer mijn evolutie begon.

Castricum
10 feb 2017 21:11
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb de test 2 x gebruikt. Maand 1 was voor te zien of mijn eisprong rond de datum kwam. Maand 2 was ik zwanger!! 👏🏻👏🏻 Ik raad deze test iedereen aan die heel graag zwanger wil worden. Veel succes!!

2400
8 feb 2017 19:33
Klant waardering: zeer tevreden
De testen werken makjelijk en duidelujk en ik heb mijn LH piek zonder problemen gevonden.

7 feb 2017 20:49
Klant waardering: zeer tevreden
Hele duidelijke piek. Makkelijk in gebruik.

Rotterdam.
3 feb 2017 15:36
Klant waardering: zeer tevreden
Voldoet aan de verwachting

Rheden
1 feb 2017 22:17
Klant waardering: zeer tevreden
Wel even geduld nodig voordat het streepje duidelijk zichtbaar is. Maar na halfuur heel duidelijk af te lezen. Veel duidelijker dan eerdere testen die ik gebruikt heb van een ander merk.

Doornspijk
1 feb 2017 22:15
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt gemakkelijk, snel geleverd en betaalbaar.

Raamsdonksveer
31 jan 2017 09:24
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietest is zeer makkelijk te gebruiken. Je kan goed aflezen dat je in je vruchtbare periode zit. Ik vind ook het kalendertje handig. Je plakt de testjes die je gedaan hebt op en zo kan je precies zien of je je vruchtbare dagen nadert. Erg fijn!

Katwijk
29 jan 2017 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het een fijn product en zou het zeker opnieuw bestellen. Erg makkelijk in gebruik en geeft snel resultaat.

Alphen
27 jan 2017 19:38
Klant waardering: zeer tevreden
De vorige keer was ik binnen drie maanden zwanger doordat ik precies wist wanneer ik ovuleerde. Superfijn! Duidelijk en goedkoop. Dus dit keer gaan we er weer voor met de sensitest!

Den Haag
26 jan 2017 23:40
Klant waardering: zeer tevreden
De ovulatietesten geven heel nauwkeurig aan wanneer je ovuleert. Na de eerste maand was ik al zwanger!

Rotterdam
26 jan 2017 11:46
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het bij mijn vorige zwangerschappen ook gebruikt en nu weer. Ik vind het heel prettig werken en makkelijk te gebruiken.

Zutphen
26 jan 2017 10:12
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt prima en zeer betaalbaar

Amsterdam
20 jan 2017 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Test is erg makkelijk in gebruik en de eerste test in mijn geval met een duidelijk resultaat. En door de testjes elke dag op de kalender te plakken kan je het verloop echt goed bijhouden.

14 jan 2017 23:07
Klant waardering: zeer tevreden
Door middel van de ovulatietesten kan ik goed mijn eisprong vinden. Op de dagen vooraf heb ik slechts 1 streepje of een zeer licht 2e streepje en als mijn eisprong eraan komt heb ik 2 duidelijke streepjes. Helaas is het alleen nog niet gelukt om zwanger te worden, maar ik blijf ze gebruiken.

Venlo
12 jan 2017 21:14
Klant waardering: zeer tevreden
Het is een goed product, ben nu 5 weken zwanger. Doordat ik de test gebruikte

Zwijndrecht
12 jan 2017 19:02
Klant waardering: tevreden
Laat duidelijk zien hoe je ovuleert. De streep wordt steeds donkerder. Zo kan je het elke maand vergelijken en zien wanneer je daadwerkelijk zal ovuleren

Rotterdam
12 jan 2017 10:01
Klant waardering: zeer tevreden
Heel goed product. Makkelijk in gebruik en heeft het werk heel goed gedaan. In de tweede ronde ben ik in verwachting geraakt

Katwijk
10 jan 2017 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijke test en makkelijk te gebruiken. Wij zijn een jaar bezig geweest om zwanger te worden en na deze test kwamen we erachter dat we het altijd op het verkeerde moment hadden gedaan. Hoef de test niet meer te gebruiken want het was na 1x raak 😁😁😁😁

Katwijk
10 jan 2017 19:29
Klant waardering: zeer tevreden
Tot mijn verbazing gelijk zwanger!

10 jan 2017 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Het gebruik van de ovulatietesten zijn makkelijk. Resultaat is goed af te lezen. Wel zou ik aanraden om rond de verwachtte eisprong 2 testen per dag te doen. Als ik dit niet had gedaan, had ik mijn eisprong gemist.

Leiden
10 jan 2017 13:38
Klant waardering: zeer tevreden
Hij doet wat hij moet doen. Resultaat duidelijk te lezen. Makkelijk in gebruik

Dordrecht
17 dec 2016 11:39
Klant waardering: zeer tevreden
Ovulatietesten zijn top! Testen geven perfect je vruchtbare dagen aan.

Den Haag
16 dec 2016 21:13
Klant waardering: tevreden
Doet zijn werk.

Assen
15 dec 2016 10:21
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk testjes. Ik zou het iedereen aanraden. Ik blijf zeker vaste klant als ik ze weer nodig zou hebben.

Rotterdam
14 dec 2016 22:03
Klant waardering: zeer tevreden
Prima product, eenvoudig en goedkoop. Door het gebruik van de ovulatie stick nu zwanger:). Kan het iedereen aanraden

Emmeloord
12 dec 2016 21:17
Klant waardering: zeer tevreden
Hij doet wat hij moet doen

11 dec 2016 21:13
Klant waardering: tevreden
Goedkoop, betrouwbaar

Amsterdam
8 dec 2016 19:57
Klant waardering: zeer tevreden
Zwanger na de eerste maal gebruik van de senisitest. Lh piek was zeer duidelijk. Zeker een aanrader!!

9120 Haasdonk
6 dec 2016 19:05
Klant waardering: zeer tevreden
De test doet wat hij moet doen, na enkele minuten weet je wanneer je vruchtbare dagen zijn. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Ieper
5 dec 2016 10:18
Klant waardering: tevreden
Gaf veel eerder dan verwacht positief aan. Volgens het ziekenhuis klopt het wel, en komt ook overeen met bbt metingen. Kijken wat deze maand gebeurt.

4 dec 2016 19:06
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijk en makkelijk in gebruik

Siddeburen
3 dec 2016 22:46
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer nuttig. Na een keer de sticks te gebruiken was ik zwanger, ik ben dus heel tevreden over dit product.

Moerkerke
3 dec 2016 20:24
Klant waardering: zeer tevreden
Mijn man en ik waren inmiddels 2 jaar bezig om zwanger te worden van ons 2e kindje. Dit was de eerste keer dat we met sensitest ovulatietesten bezig zijn geweest. Hele mooie duidelijke resultaten en na de 1e ronde gelijk raak! Nooit gedacht maar wel gebeurd bijna 6 weken zwanger nu. Ik zou het absoluut opnieuw bestellen mocht het nodig zijn. Heel bijzonder! De kalender is hartstikke handig en ik heb niet meer als 4 testen hoeven te doen. prijs/kwaliteit verhouding is prima

Overijssel
3 dec 2016 10:29
Klant waardering: zeer tevreden
Ja zeker geeft duidelijk eisprong aan

Venlo
29 nov 2016 21:43
Klant waardering: zeer tevreden
De test gaf duidelijk aan wanneer mijn eisprong was. Ik heb een onregelmatige cyclus, dus dit was erg prettig. Helaas mijn menstruatie gekregen aan het eind van de maand, maar ga het de komende maand zeker weer gebruiken.

Venray
28 nov 2016 20:13
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen, eenvoudig in gebruik en voordelig tov testen bij de drogist.

Nederland
22 nov 2016 15:22
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke weergave.

Heerlen
13 nov 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, werkt prima

Groningen
13 nov 2016 08:34
Klant waardering: zeer tevreden
De test is echt een aanrader! Heb de testen twee keer gebruikt, de eerste keer niet zwanger geraakt (maar de lh piek was duidelijk zichtbaar) en de tweede keer is het wel gelukt!! Ben nu bijna vijf weken zwanger van ons eerste kindje! We zijn echt superblij en vinden het erg spannend..

Rotterdam
8 nov 2016 08:30
Klant waardering: zeer tevreden
Het deed wat het moest doen, mijn ovulatiepiek aanduiden (voor het eerst in een jaar duidelijk gezien)

Hasselt
6 nov 2016 01:25
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ik zou het opnieuw bestellen! Wel testen met middag urine

Middelburg
3 nov 2016 19:34
Klant waardering: zeer tevreden
Ja werkt prima

Soesterberg
1 nov 2016 11:54
Klant waardering: zeer tevreden
I.v.m. vruchtbaarheidsbehandelingen moesten wij ovulatietesten gebruiken om de dag van inseminatie te bepalen. Eerder gebruikte ik voor het gemak de digitale testen van Clearblue maar deze gaven pas op de allerhoogste piek een positieve waarde. Als je alles bij de hand hebt is dat natuurlijk ideaal maar niet als je pas de volgende dag naar het ziekenhuis kan en de eisprong al geweest Is! Op advies van het ziekenhuis uiteindelijk overgestapt op de Sensitest dipstick en deze gaf een dag eerder dan de rest een licht positieve waarde wat in ons geval gunstiger is! Nu hopen dat deze testen kunnen bijdragen aan het geluk waar we al jaren op hopen!

Rijssen
30 okt 2016 11:09
Klant waardering: zeer tevreden
Ja hoor. De ovulatie is duidelijk waarneembaar.

Zottegem
21 okt 2016 19:41
Klant waardering: zeer tevreden
Ja, duidelijke instructie en resultaten

Zeist
19 okt 2016 22:11
Klant waardering: zeer tevreden
Het is gewoon fantastisch gemakkelijk , snel en vertrouwbaar ik raad het iedereen aan .

Maasmechelen
16 okt 2016 22:02
Klant waardering: zeer tevreden
Zeker weer kopen. Door de ovulatietest direct de juiste dagen zichtbaar en het resultaat...zwanger! :)

Haarlem
12 okt 2016 19:03
Klant waardering: zeer tevreden
Door de ovulatie test weer ik zeker dat ik een ovulatie heb. Na 12 jaar de pil te hebben geslikt is het fijn om te weten dat alles weer werkt.

Almere
12 okt 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Doet precies wat het moet doen

Noordwijk
7 okt 2016 08:24
Klant waardering: tevreden
Ik ben gelijk bij de eerste testen zwanger geraakt. na 15 maanden proberen zwanger te raken

6 okt 2016 19:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou het opnieuw bestellen. Ik heb mijn eisprong gevonden. En nu duimen ;)

Tilburg
2 okt 2016 22:56
Klant waardering: tevreden
Makkelijk in gebruik, heldere gebruiksaanwijzing. Er zit wel maar een kalender voor een maand bij, misschien handig een voorraadje van drie maanden bij te voegen.

Nijmegen
2 okt 2016 11:33
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke uitleg, werkt prima. Ik heb inmiddels voor een 2e keer besteld en mocht het nodig zijn, dan ga ik zeker weer bestellen!

Musselkanaal
29 sep 2016 17:51
Klant waardering: zeer tevreden
Ze werken echt heel goed, duidelijk! Meteen mijn cyclus in kaart gebracht en; zwanger na 2 maanden gebruik van de dipstick

Brunssum
27 sep 2016 19:42
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Met een zeer ontegelmatige cyclus (bij mij gem. 5.5 /6 weken) brengt het gebruik van de testen veel rust met zich mee omdat je precies weet wanneer je aan de slag moet. Dus ook meer rust in je relatie.

Apeldoorn
22 sep 2016 09:17
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mijn 1e zoontje was ik meteen na gebruik de eerste maand zwanger en nu ben ik weer meteen zwanger. Ik begon 2 dagen voor dat ik dacht mijn eisprong te hebben en testte iedere ochtend totdat ie zwakker was. Werkt dus echt super

Dongen
3 sep 2016 05:50
Klant waardering: tevreden
Het duurde even om mijn piek te vinden maar uiteindelijk toch resultaat!

Haarlem
2 sep 2016 19:27
Klant waardering: zeer tevreden
Heel duidelijk wanneer ovulatie is

Ijsselstein
2 sep 2016 15:53
Klant waardering: zeer tevreden
Het product werkt naar behoren en ik ga ze zeker nog een keer bestellen.

Breda
1 sep 2016 12:04
Klant waardering: zeer tevreden
Alles naar verwachting. Product maakt waar wat er in de informatie staat. Heb nauwkeurig het moment van de eisprong vast kunnen stellen.

29 aug 2016 19:12
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt helemaal super kon mijn ovulatie prima zien!

Delfzijl
29 aug 2016 18:37
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het product heel nauwkeurig. De gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk en nuttig. Ik had een hele onregelmatige cyclus waardoor het lastig is om het juiste moment te bepalen. De gebruiksaanwijzing gaf aan op welke dag je zou kunnen beginnen met testen wanneer je een onregelmatige cyclus hebt en die dagen heb ik aangehouden. Dit met het gewenste resultaat.

Meppel
28 aug 2016 09:40
Klant waardering: tevreden
Eenvoudige test en geeft duidelijk aan wanneer ovulatie is. Na ronde 2 zwanger geworden.

Utrecht
27 aug 2016 21:45
Klant waardering: zeer tevreden
Werkt goed en zou het zo weer opnieuw bestellen

Hoorn
26 aug 2016 19:19
Klant waardering: zeer tevreden
Mijn man en ik probeerden al enkele maanden zwanger worden, zonder resultaat. Mijn cylus was zeer onregelmatig (soms 45 dagen) en ik twijfelde of ik wel een eisprong had. In juli heb ik voor het eerst de testjes gebruikt, maar kon geen eisprong vinden. In augustus hebben we het nog eens geprobeerd en kon ik gelukkig wel een eisprong vinden (op 5 augustus, cylus van 36 dagen). Op 19 augustus hebben we een zwangerschapstest gedaan en BINGO! Het was raak! We zijn heel erg tevreden!

2200
24 aug 2016 22:09
Klant waardering: zeer tevreden
Ikzelf heb een zeer onregelmatige cyclus. Door gebruik te maken van de ovulatietesten was ik na de eerste keer al zwanger.

Gent
22 aug 2016 07:00
Klant waardering: zeer tevreden
Eerst maanden testen van de action en kruidvat gedaan en eenmaal die dure van clearblue en hierop geen positief resultaat. Bij die van de action was het ook niet echt duidelijk of je nou je ovulatie wel had. Dit keer echt heel duidelijk mijn ovulatie op dag 21 en dag 23 weer weg. Nu maar afwachten of het ook bevrucht is ....

Friesland
21 aug 2016 16:35
Klant waardering: zeer tevreden
Top! Werkt super!

Ede
19 aug 2016 19:11
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en doeltreffend. Makkelijk in gebruik en helder af te lezen wanneer je LH-piek bereikt is. Heel fijn ook is de meegeleverde kalender om de onderlinge testen op een overzichtelijke manier te kunnen vergelijken. Top!

Nijmegen
18 aug 2016 20:45
Klant waardering: zeer tevreden
Gaf duidelijk aan wanneer de ovulatie was. Het is wel even wachten tot de stick gevuld is, maar het doet wat het moet doen

Den Haag
17 aug 2016 23:27
Klant waardering: zeer tevreden
Goedkoop en werkt prima.

Rotterdam
16 aug 2016 08:08
Klant waardering: zeer tevreden
Ja ben nu zwanger. Dit is na het eerste keer gebruik van sensitest

Noordwijk
15 aug 2016 21:21
Klant waardering: zeer tevreden
Eerste ronde met ovulatietesten en het was direct raak. Goed mn ei kunnen vinden en onze kansen optimaal dus benut

Noord Holland
11 aug 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ik zou zeker het product opnieuw bestellen! Dit is nu al mijn 5de ronde met deze ovulatietesten en ze geven een duidelijk resultaat. Naar mijn mening vind ik deze fijner dan de ultragevoelige testen. Met deze is het duidelijker: streep of geen streep. De testen geven me een echte houvast aangezien ik een onregelmatige en lange cyclus heb.

3511
9 aug 2016 11:49
Klant waardering: zeer tevreden
Zwanger worden gaat voor ons niet vanzelf. We zijn al jaren bezig, nu voor een tweede. In dit hele proces waren de Sensitesten altijd een stabiele factor. Doet wat het moet doen en we konden op de uitslag vertrouwen.

Zeewolde
7 aug 2016 21:49
Klant waardering: tevreden
Ik ben tevreden over het product

Gistel
14 jul 2016 10:18
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft mij bij beide zwangerschappen geholpen de juiste datum te vinden!

Enkhuizen
1 jul 2016 12:59
Klant waardering: zeer tevreden
Gelijk na 1 ste keer gebruik zwanger geraakt. Raad het iedereen aan

Almere
30 jun 2016 19:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer tevreden

Genk
30 jun 2016 15:35
Klant waardering: tevreden
Heel makkelijk en zou het direct opnieuw kopen

Opwijk
28 jun 2016 19:48
Klant waardering: zeer tevreden
Een goed product, doet wat je vraagt zolang je het gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing. Duidelijk testresultaat en het resultaat blijft zichtbaar

Rheden
27 jun 2016 20:29
Klant waardering: zeer tevreden
De testen gaven heel duidelijk mijn ovulatie aan. Twee weken daarna bleek ik zwanger te zijn!

26 jun 2016 21:06
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb een nogal onregelmatige cyclus dus geen idee wanneer me eisprong is. We hadden 24 testen gekocht. In de 2de ronde dat we die testen hebben gebruikt is het raak! Dankzij deze ovulatie testen zijn we eindelijk zwanger geworden na 10 rondes.

Vught
22 jun 2016 22:01
Klant waardering: tevreden
Ja zeker opnieuw bestellen goedkoop en werkt prima

Almere
21 jun 2016 19:18
Klant waardering: tevreden
Betaalbaar en zeer makkelijk in gebruik!

21 jun 2016 07:03
Klant waardering: zeer tevreden
Ik heb het nu voor de derde keer besteld. Ik hoop het natuurlijk snel niet meer nodig te hebben maar het werkt prima om mijn onregelmatige cyclus in kaart te brengen en beter te kunnen timen.

Assen
20 jun 2016 13:33
Klant waardering: zeer tevreden
Handig in gebruik, duidelijk te interpreteren.

Aalst
17 jun 2016 09:55
Klant waardering: tevreden
Fijn product. Wat ik heel fijn vind is dat je de testen kunt bewaren op een vel.

Merselo
14 jun 2016 21:21
Klant waardering: zeer tevreden
Makkelijk en duidelijk in gebruik. Goede beschrijving erbij ook. Ook de verpakking word goed verpakt zodat het in de brievenbus past en onherkenbaar is voor evt andere mocht je dat op prijs stellen.

Rotterdam
12 jun 2016 17:25
Klant waardering: zeer tevreden
Na 5 maanden super onregelmatige en ellenlange cyclussen (49,47,42,38,45 o.i.d.) de eerste ovulatietesten besteld. De eerste ronde met de testen mijn eisprong ontdekt en direct zwanger! Helaas een missed abortion en curettage gehad. Nadat het HCG uit mijn lichaam was direct weer begonnen met testen. Er valt nog steeds geen touw aan vast te knopen wanneer mijn eisprong is en met de ovulatietesten vind ik hem elke keer duidelijk!

Twente
9 jun 2016 20:35
Klant waardering: tevreden
Nuttig product,dat zeker. Heb een onregelmatige cyclus en nu goed kunnen vinden wanneer ik ovuleerde. Ik ga zeker opnieuw bestellen, deze cyclus geen geluk gehad. Simpel in gebruik en duidelijke uitslag.

Ureterp
8 jun 2016 21:24
Klant waardering: zeer tevreden
Doet wat het moet doen en is goedkoop!

Leuven
2 jun 2016 21:20
Klant waardering: zeer tevreden
LH piek was heel duidelijk. Meteen zwanger!

31 mei 2016 19:45
Klant waardering: zeer tevreden
Eisprong duidelijk weergegeven. Zou het zeker aanraden en dan ook opnieuw aanschaffen indien nodig.

Noordwijk
30 mei 2016 23:29
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke doorgegeven wanneer ik ovuleert... Een keer gebruikt, en gelijk zwanger😄

Rotterdam
30 mei 2016 20:16
Klant waardering: zeer tevreden
Ideaal als je wil weten wanneer je meest vruchtbaar bent.

Gent
30 mei 2016 19:18
Klant waardering: zeer tevreden
Ik vind het zeer handig om mijn LH piek te bepalen, maar ook om vast te stellen of mijn gevoel van een eisprong overeenkomt met de feiten.

Harderwijk
30 mei 2016 07:56
Klant waardering: zeer tevreden
Bij mijn eerste kind gebruikt om mijn ovulatie te vinden door een cyclus van meer dan 35 dagen. Dit was na 1 keer al succesvol :-). Nu bezig voor een 2de, de eisprong duidelijk gevonden, maar helaas niet prijs. Op naar de volgende meting :-).

Belgie
26 mei 2016 11:33
Klant waardering: tevreden
Het is voor mij de tweede keer dat ik dit gebruik. Het is een gemakkelijk/ duidelijk product om te gebruiken ben tevreden

Julianadorp
25 mei 2016 07:19
Klant waardering: zeer tevreden
Het heeft zeker gedaan wat hij moest doen, de lh piek viel precies zoals de calculator aan had gegeven en nu ben ik zwanger!

Wijchen
15 mei 2016 19:26
Klant waardering: zeer tevreden
Duidelijke strepen. Zeker de moeite waard om nog eens te kopen als dat nodig is.

Alphen Aan Den Rijn
11 mei 2016 19:02
Klant waardering: zeer tevreden
Ja heeft het zeker. Ik heb mijn eisprong gevonden dus top.

Alphen Aan Den Rijn
10 mei 2016 21:04
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer makkelijk te gebruiken en werkt zoals het moet.

Hoven
7 mei 2016 08:16
Klant waardering: zeer tevreden
Zeer betrouwbaar. als eerste gebruiker laat strip even liggen ik had de neiging te snel te kijken. simpel en duidelijk.

Terheijden
5 mei 2016 23:06
Klant waardering: zeer tevreden
Het werkt heel simpel en accuraat

Zwolle
3 mei 2016 22:02
Telefonische helpdesk

Waardering producten

Klant ervaring: zeer tevreden
Direct zwanger na 1 ronde met deze ovulatietesten!

Klant ervaring: zeer tevreden
Makkelijk in gebruik. Al 2x keer gebruikt en beide keren meteen zwanger.

Klant ervaring: zeer tevreden
De test gaf precies en heel duidelijk mijn piek aan.

Klant ervaring: tevreden
Gemakkelijk in gebruik, goed af te lezen

Klant ervaring: zeer tevreden
Ja duidelijk!

Klant ervaring: zeer tevreden
Na 4 maanden met de pil gestopt te zijn, deze testen gekocht. Bleek dat mijn eisprong 11 dagen na 1e menstruatiedag te zijn ipv na 14e dag. Ik was dus rond de verkeerde dagen aan het klussen. Terwijl ik altijd mijn eisprong dacht te voelen, erg veel kramp voor de tijd. Nu 4 weken zwanger! Dus erg tevreden met de testen!

Klant ervaring: tevreden
Ik kreeg van mijn vriendin de tip om deze testen(ovulatietesten) te bestellen. De eerste maand had ik na 13 dagen 2 streepjes (de tweede was wel wat lichter) maar ik wist toen dat ik me ovulatie had. Na 14 dagen getest met de zwangerschapstest en ik ben zwanger! Misschien ook pure mazzel maar ik ben blij dat ik ze besteld heb. Zeker een aanrader en een hulp middel om te kijken wanneer je eisprong nou precies is.

Lees meer waarderingen
Beoordeling Shop

Video presentatie




Informatie over online testen

Social media en ervaringen
Over Sensitest

Retouren
Onze online winkels

Oude site
Onze producten

Fotosites



De complete inhoud van deze website © Sensitest 2005 - 2017.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.